Dia Mundial de la Poesia

L’any 1999 la Conferència General de la UNESCO va proclamar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia amb l’objectiu de divulgar, ensenyar, editar, publicar, traduir i cantar poesia per a tothom, de fer arribar la poesia a les aules, a les llars, als cors, és a dir, de fer que la poesia formi part de les nostres vides de manera permanent.

Moltes institucions organitzen actes amb aquests objectius, el 17 de març vam tenir el preludi del Dia de la poesia catalana a Internet organitzat per Lletra. Avui la Institució de les Lletres Catalanes, el Centre UNESCO de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, centres educatius i altres institucions organitzen actes i lectures de poemes arreu.

A l’apunt anterior parlava de la importància d’estar ben connectat per aprendre. Amb en Joan Vilarnau compartim, a més d’hores de feina, il·lusions, ideals, emocions, amics, poemes i motxilles PLEnes de projectes, sempre amb molta il·lusió i amb ganes d’aprendre junts. Alguns d’aquests projectes els hem fet el Dia Mundial de la Poesia, l’any passat explicàvem per què llegim poesia en el blog Emociona’t amb la poesia! del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest any, amb les ganes de tornar a fer alguna acció especial, hem triat un poema de Palau i Fabre i n’hem fet un vídeo que compartim amb vosaltres. Joan, gràcies per fer una part d’aquest camí amb mi i un agraïment, també, a la persona que ens ha ajudat a fer el vídeo.

No deixeu mai d’emocionar-vos, l’emoció ens fa vibrar, ens fa sentir vius.

 

Creative Commons License
This work by cbove is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://bove.cat/melalaboca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>