Fent comunitat a les #3jornadaens

Si les escapades de turisme pedagògic que vaig fent m’interessen, les Jornades Aprendre Llengües al Segle XXI del @cpnlcat em satisfan i m’enriqueixen cada vegada més, sobretot perquè:

  •  Preparar-les em permeten treballar intensament amb companys inquiets per a l’aprenentatge de llengües i, per tant, aprendre molt.
  • Són una oportunitat per coincidir presencialment  amb molts companys del Consorci. Són una oportunitat per fer “tribu”.
  • Són un espai per compartir neguits, inquietuds, èxits i fracassos…
  • Hi descobreixo  experiències i bones pràctiques generadores de noves idees i noves bones pràctiques.
  • Hi contrasto experiències i reflexions d’altres àmbits que m’ajuden a mirar globalment el que puc fer localment. Vull agrair al Toni de la Torre i a l’Alícia Martí que vinguessin des de València per compartir les seves experiències TIC – TAC; també a l’Anna Forés i a la Teresa Terrades que ens emocionessin amb la seva intervenció i per acabar a la Neus Lorenzo i a l’Enric  Serra que ens van sacsejar amb la seva mirada sobre el  plurilingüisme.

Em reconforta molt la bona predisposició de tothom, la mirada positiva de tots els participants i l’entusiasme que, malgrat els moments que vivim, s’hi ha respirat.

Enguany, la cloenda de les Jornades va ser molt emotiva amb la intervenció teatral de La Rabera Eclèctica “La nit dels fars”, un espectacle al voltant de poemes de Joan Vinyoli. També vull agrair a la Susanna Sebastià i a la Núria Abella que s’engresquessin a fer aquest projecte i desitjo que el puguin repetir en molts escenaris.

“I tot el blat es torna pa de vida.”- Joan Vinyoli

La nir dels Fars

Per amplliar la informació:

Recull de les piulades #3jornadaens

Fons documental de la #3jornadaens

 

 

Creative Commons License
This work by Carme Bové is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://bove.cat/melalaboca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>