Hem fet un any!

Aquest mes de febrer, amb la MEL a la boca ja ha fet un any. Mare meva, el temps passa volant! Ara mateix el sento com un recorregut a alta velocitat, si el vull atrapar, se m’escapa, si el visc intensament, ja m’ha passat. La veritat és que  no ha estat un any fàcil i si alguna cosa l’ha endolcit no ha estat pas el fet que hagi passat veloçment, en canvi, la intensitat de viure’l amb una mica de mel a la boca, potser sí que l’ha fet més suportable.

Bratislava_Bronze_PaparazzoHe obert aquesta capsa de records i he vist que em vaig estrenar confessant que m’agrada molt mirar i observar i que em proposava fer-ho des d’aquest blog. Vaig voler entendre, i he intentat dur-ho a la pràctica, que el blog és el punt on se situa el fotògraf amb la càmera per captar instants essencials, estètics i ètics, crítics i constructius…

En el primer apunt vaig escriure que volia Observar i reflexionar, per poder canviar o millorar. I deia també: Intentaré ser prou disciplinada per anar ordenant la meva motxilla en aquest espai.

Després d’un any, penso que amb la MEL a la boca m’ha servit per ordenar els meus pensaments, escriure’ls m’ha estat molt útil; m’ha permès intercanviar punts de vista amb companys, des del blog o des de les xarxes socials; i també m’ha facilitat fer xarxa. Segurament, aquests petits o grans èxits són els que han endolcit aquest any.

Tanmateix, he tingut la sensació que era agosarat publicar el diari d’aprenentatge amb les instantànies del dia a dia,  però és cert que per avançar, canviar i millorar cal ser agosarat… així que, de moment, seguiré escrivint les meves dèries amb la voluntat  d’aprendre i d’emPLEnar  la meva motxilla.

Mirant les estadístiques, em crida l’atenció veure quins són els apunts més llegits, m’agrada que un sigui el de Novadors ens empodera… perquè anar-hi va ser una aventura PLEna d’entusiasme i molt recomanable. També em crida l’atenció que els altres apunts siguin els de lideratge, els d’aprendre en xarxa…  Amb tot, si remeno una mica la capseta de records, he de dir que m’agraden les instantànies de:
La (des)educació,
Desaprendre (o sortir de la zona de confort) per aprendre,
Plantar, regar, estimar i recollir,
Elogi a l’artesania,
i també m’agrada trobar-hi les experiències, el dossiers d’aprenentatge dels alumnes, les webquestes, els experiments amb el vídeo…

Un agraïment immens a tots els qui, de manera més o menys visible, hi sou, m’animeu i em doneu suport!

Imatge: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bratislava_Bronze_Paparazzo.jpg

Creative Commons License
This work by Carme Bové is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://bove.cat/melalaboca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>