MenorcaEdu21 (i III)

records_menorca
Aquesta entrada és l’ emotiva. Ho vaig dir en el meu petxa-kutxa i ho torno a dir ara, la connexió ens empodera, ens dóna ales per relacionar-nos amb persones interessants, aprendre entre elles i emocionar-nos amb elles.

De tota la meva experiència personal en aquestes jornades, vull explicar el procés acurat que l’equip de MenorcaEdu21 va preveure per acollir i acompanyar totes les persones que érem de fora l’illa i també els bons moments que hem compartit tots plegats:

– La connexió inicial era na Guida Al·lès, amb qui vaig connectar fa uns anys a través de la xarxa intercanviant idees sobre l’enfocament per tasques.
– Els primers contactes amb altres persones de l’equip de MenorcaEdu21 van ser amb la padrina o persona que assignaven a cada col·laborador de fora l’illa. Anni Melià va ser la meva padrina i vull agrair-li el seu suport, la informació que ens va facilitar i el seu acompanyament, però és cert que les padrines dels altres col·laboradors eren com padrines adoptives, i també vam fer molta pinya.
– Poc abans de marxar cap a Menorca, van crear un grup de WhastApp amb tots els voluntaris de MenorcaEdu21 i tots els col·laboradors externs. Això ens va permetre conèixer-nos abans de veure’ns les cares. La veritat és que aquest grup, on hi compartim fotos, informacions, emocions, articles… ens ha unit d’una manera increïble. Tres dies presencials es converteixen en una llarga relació digital… i els vincles es tornen permanents.
– Els vincles han fet que ara també ens trobem a les xarxes socials on hi compartim inquietuds, neguits, voluntats…
– Fer junts una barbacoa, anar a dinar, fer una pomada, escoltar en Cris Juanico, anar a la platja, compartir cotxe, passejar per es Mercadal o per Ciutadella, anar a veure la posta de sol a sa Cavalleria, collir tomàquets a l’hort, visitar fars, predre’ns… han estat moments entranyables amb Joan Amorós, Carlos Páez, Jordi Jubany, Jaume Sans, Teresa Jardí, Jordi Bonmassip, Peggy, Laura, Ramon, Laia, Mar, Macarena, Fanny, Eusebi, Maria, Carme, Joana… i molt especialment amb na Guida i en Biel i en Pere, moments que perduraran en el meu camí vital.

Gràcies equip de MenorcaEdu21 per perseguir un somni, per fer possible la trobada, per fer-nos un lloc entre vosaltres. Gràcies per l’acollida tan espectacular… Gràcies per ser com sou!

Creative Commons License
This work by Carme Bové is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://bove.cat/melalaboca/

7 comentaris a “MenorcaEdu21 (i III)

  1. Has aconseguit explicar allò que no es veu als horaris ni als vídeos oficials. El més valuós. La mirada sobre allò que les alimenta. L´has captada i ho has contat. Gràcies!.

    • És ben cert que és molt valuós… La gràcia, però, no és contar-ho, és viure-ho! Em sento afortunada, Guida.

  2. Moltes gràcies, Carme. Has aconseguit transmetre amb una senzillesa i emoció unes vivències molt polides per a tots nosaltres. Un plaer llegir-lo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>