Si hi ha algun remei eficient, aquest es diu poesia…

MA3

Si llegir Montserrat Abelló és una activitat curativa, veure-la somrient i feliç encara ho és més.  Quan amb en Joan Vilarnau la vam visitar al voltant del Dia Mundial de la Poesia  ens va mostrar un joc imprès del que seria la seva propera publicació. Avui ja era un fet, i a La Central, la Laura Borràs, l’Oriol Izquierdo i en Vicent Berenguer l’han presentat.

Més enllà del parlar concís, editat per Editorial Denes, un títol que, tal com ha dit Laura Borràs

                 indica la seva manera d’escriure, la poeta s’entesta a buscar mots                                      senzills i els depura fins a trobar-hi l’essència.

L’acte de la presentació ha acabat amb una delicada i vital interpretació cantada i musicada per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia de tres dels poemes del llibre. Mentrestant, la poeta,  que els escoltava atenta, somreia i seguia el ritme del valset amb el cap.

En un vers, Montserrat Abelló diu que el miracle és viure… Segur que la vitalitat que traspuen els seus versos i la seva actitud davant la vida és el seu miracle..

Creative Commons License
This work by Carme Bové is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://bove.cat/melalaboca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>